Maribor, Mestni park
13.06.2017

KAJ? VADBENA USPEŠNICA in PRAVO VADBENO DOŽIVETJE – FUSION BALANCE!
KDAJ? Vsako nedeljo ob 9.00 uri zjutraj
KJE? Na prostem: v mestnem parku Maribor vse poletje!
KDO? BODIFIT strokovnjak Marko Geršak!
TRAJANJE VADBE? Vadbeno-sprostitvena poslastica traja dobro uro.
ZA KOGA? Tako za popolne začetnike kot tudi za napredne vadeče.
PRIPOMOČKI ZA VADBO? Za vadbene blazine bo poskrbel BODIFIT. Lahko pa imate svoje joga blazine za še boljšo vadbeno izkušnjo.V PRIMERU DEŽJA? V primeru dežja se bo vadba odvijala v BODIFIT City.
KAJ POTREBUJEM? Samo dobro voljo in veliko želje po vadbi.

FUSION BALANCE je progresiven vadbeni koncept, ki pogloblja odnos do svojega telesa, uma in duha. Zelo uspešno in učinkovito se pri tej vadbi krepijo vse oblike moči, vzdržljivosti, prožnosti, gibljivosti in koordinacije.​ Povežite se s to prefinjeno kombinacijo gibanj ter začutite in bodite telo!

MARKO GERŠAK je znan Mariborčan, ki je trener fitnesa, pilatesa in vodenih vadb, predavatelj, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa ter predan in navdušen promotor uravnoteženega načina življenja. Je eden pionirjev fitnesa, osebnega trenerstva, vodenih vadb in pilatesa v Mariboru in Sloveniji.

Kot ustanovitelj ter idejni in glavni vodja BODIFIT programa Slovenija – največje verige fitnesov v Sloveniji, ki jo sestavlja že 7 BODIFIT centrov po vsej Sloveniji, ter predsednik BODIFIT društva in direktor uspešnega fitnes podjetja Victus d. o. o. se zaveda pomena aktivnega načina življenja, življenja, v katerem smo v sozvočju s sabo, s svojim telesom in okoljem.

BODIFIT nenehno širi svoje poslanstvo in se povezuje z ljudmi ter občninami, v katerih deluje. Zato smo se v sodelovanju z ART CAMPOM 2017 odločili organizirati ta poletni vadbeni dogodek, to vadbeno poslastico kot promocija gibanja, ker želimo Mariborčane spodbuditi h kakovostnim načinom aktivnega preživljanja prostega časa.